Wat hebben wij u te bieden

Financiële administratie

Wij kunnen u ontzorgen door de financiële administratie van uw bedrijf te verwerken. Wij zorgen er voor dat uw administratie periodiek wordt bijgewerkt en dat u tussentijds inzicht hebt in uw resultaten. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen als u zelf uw administratie verzorgt. Dit kan vanuit kantoor, maar uiteraard ook bij u op locatie.

Verder kunnen wij u helpen bij het opzetten en inrichten van uw administratie. Wij zijn gespecialiseerd in de boekhoudpakketten: Twinfield, SnelStart en Moneybird.

Salarisadministratie

Wanneer u personeel in dienst hebt, moet er een salarisadministratie worden bijgehouden. Wij kunnen dit voor u doen.

Jaarrekeningen en rapportages

Inzicht in uw financiële positie en resultaten is belangrijk, ook tussentijds. Wij kunnen uw jaarrekening, maand- of kwartaaloverzichten verzorgen; indien verplicht ook de deponering bij de Kamer van Koophandel. Wij maken voor u een heldere en inzichtelijke jaarrekening waarin uw bedrijfsresultaat en de ontwikkeling hiervan zichtbaar is.

Belastingen

Als ondernemer hebt u de plicht om verschillende belastingaangiften te doen. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn: - Aangifte omzetbelasting - Aangifte vennootschapsbelasting - Aangifte inkomstenbelasting - Aangifte Loonheffingen - Aangifte dividendbelasting. Met onze kennis kunnen wij u optimaal voorzien van belastingadvies en de mogelijke aftrekposten en regelingen waar u recht op hebt.

Particulieren

Ook u als particulier bent bij ons aan het goede adres. Wij kunnen voor u uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen en de toeslagen waar u recht op hebt aanvragen. Daarnaast kunnen wij voorlopige aanslagen voor u regelen.

Startersbegeleiding

Wat moet ik allemaal regelen als ik wil gaan ondernemen? Met onze kennis en ervaring kunnen wij u in dit proces van stap tot stap begeleiden. Van het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het kiezen van de juiste rechtsvorm tot het wegwijs maken binnen de financiële kant van het ondernemen.

ZZP

Ook een ZZP’er kan niet om de administratieve zaken heen. Vaak heeft dit niet uw interesse en hoogste prioriteit. Wij kunnen u deze zorg volledig uit handen nemen. Indien gewenst bieden wij de mogelijkheid om dit samen te doen. Daarnaast bieden wij u persoonlijk advies op maat!

Adresgegevens

Administratiekantoor

C.D. Hovestadt

Akkerwinde 7

4251 JK Werkendam

Tel. 0183-502243

C.D. (Christiaan) Hovestadt jr.

C.D. (Christiaan)
Hovestadt jr.

MKB adviseur
Tel. 06-29055809
C.D. Hovestadt sr.

C.D. Hovestadt sr.

Oprichter / MKB adviseur
Tel. 0183-502243

© 2019 - 2021 Administratiekantoor C.D. Hovestadt | Gemaakt met door Altena Websites