Over ons

Administratiekantoor C.D. Hovestadt is opgericht in 1979 door C.D. Hovestadt sr. Destijds gestart met het verzorgen van de aangiftes van inkomstenbelasting voor particulieren groeide het bedrijf uit tot een administratieve dienstverlener op financieel en fiscaal gebied.

In 2020 kwam C.D. Hovestadt jr. (geen zoon, wel familie) het bedrijf versterken. Na zijn HBO- opleiding Accountancy en 10 jaar werkervaring bij een gerenommeerd accountantskantoor onder de rook van Rotterdam was het tijd om zijn ondernemersgeest aan de dag te leggen.

Onze focus ligt op het kleine MKB maar wij bieden ook een groot aantal ZZP‘ers de helpende hand bij het organiseren van de administratie/boekhouding. Voorbeelden van sectoren waarvoor wij werken zijn onder andere de bouwsector, de binnenvaart en de detailhandel. Kortom, onze klanten zijn zeer verschillende ondernemers met bedrijven in verschillende vormen en branches.

Als administratiekantoor hebben wij één duidelijk doel: u helpen met uw bedrijf. Wij denken graag met u mee, we zorgen ervoor dat onze kennis op peil is en bieden een brede dienstverlening op het gebied van financiële zaken.

Doordat we een klein kantoor zijn kunnen we flexibel zijn en is persoonlijk contact een van onze belangrijkste kwaliteiten. U kunt ons eenvoudig bereiken via de telefoon of e-mail of door het contactformulier in te vullen.

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag uw administratie in goede banen te leiden.

Adresgegevens

Administratiekantoor
C.D. Hovestadt

Akkerwinde 7
4251 JK Werkendam

info@cdhovestadt.nl

C.D. (Christiaan)
Hovestadt jr.

MKB adviseur
Tel. 06-29055809

C.D. Hovestadt sr.

Oprichter / MKB adviseur
Tel. 06-29732743

Marker (Akkerwinde 7, 4251 JK Werkendam)