Hoe gaan wij te werk?

Wij houden van efficiƫnt en kwaliteit. Dit doen wij door te focussen op digitalisering en automatisering. Bij al onze diensten bieden wij de mogelijkheid om dit volledig online te doen. Wilt u toch liever alles op papier? Dat kan ook nog steeds. U kiest zelf wat u het prettigst vindt.

Verder hebben wij een no-nonsense mentaliteit. Wij zorgen voor praktische adviezen en een realistische benadering. Wat overigens helemaal niet betekent dat we niet flexibel zijn. Juist flexibiliteit en maatwerk vinden wij belangrijke waarden in onze samenwerking met u als klant.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Duidelijke communicatie en korte lijnen zorgen voor een samenwerking op basis van vertrouwen en houden de kwaliteit van onze dienstverlening hoog.

Daarnaast beantwoorden we al uw vragen en geven we persoonlijk advies. Zo krijgt u de zekerheid van een goede boekhouding en een optimale belastingaangifte zonder belastingvoordelen mis te lopen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Als u besluit over te stappen zorgen wij voor een soepele overstap zonder dat u voor vervelende verrassingen komt te staan.

Adresgegevens

Administratiekantoor

C.D. Hovestadt

Akkerwinde 7

4251 JK Werkendam

Tel. 0183-502243

info@cdhovestadt.nl

C.D. (Christiaan) Hovestadt jr.

C.D. (Christiaan)
Hovestadt jr.

MKB adviseur
Tel. 06-29055809
C.D. Hovestadt sr.

C.D. Hovestadt sr.

Oprichter / MKB adviseur
Tel. 0183-502243

© 2019 - 2023 Administratiekantoor C.D. Hovestadt | Gemaakt met door Altena Websites